MERÜLJ EL

meruljel_1200x250

Az emberiség évszázadok óta ismeri a koffein élénkítő hatását. Amikor frissen főzött kávé vagy finom tea aromáját élvezzük, koffein kerül a szervezetünkbe, mely csökkenti a fáradtságérzetet és az álmosságot, javítja a memóriát és növeli a fizikai teljesítményt. Akár egy csésze ízletes forró csoki vagy egy pohár hideg kóla is hozzájárul ahhoz, hogy szervezetünk reakcióideje csökkenjen és vele együtt javuljon mind a vizuális, mind az akusztikus éberségünk.

Természetes koffeint több mint hatvanféle növény levele, magja, gyümölcse tartalmaz. A legfontosabb közülük a kávé- és a kakaóbab, a kóladió és a tealevél. Az Aquative koffeines víz ezt a természetes élénkítő hatást teremti meg és teszi elérhetővé mindenki számára. A koffein gyorsan felszívódik, serkentő hatása már negyedóra elteltével mutatkozik. Nem rakódik le a szervezetben, körülbelül 3-4 órán belül kiürül, hozzászokást rendszeres fogyasztása sem okoz. A koffein tehát, a mértékletesség elvét betartva, kifejezetten pozitív irányba tereli a teljesítőképességünket.

Az Aquative koffeines vízben, pusztán e két természetes alkotóelemmel, mint a víz és a koffein vitalizálhatjuk szervezetünket. Mindezt ráadásul kalóriamentesen, illetve nélkülözve mindenféle színezéket és ízfokozót.

Tisztán, egészségesen, aktívan!

Hozzászólások lezárva